mandag den 31. oktober 2011

Mandag d. 31. oktober - eftermiddag

Klokken er nu 13.30 og vi følger vores tidsplan!

Hjemmeside

Vi er netop i gang med at udarbejde vores forside til vores hjemmeside i fællesskab i Photoshop.
Vi har siddet og leget med en masse idéer. Vores oprindelige idé synes vi pludselig ikke fungerede længere. Vi synes ikke vores forside henvendte sig til vores målgruppe. Det var ikke børnevenligt nok.

Vi kiggede lidt på fonte på dafont.com for at søge inspiration. Der fandt vi nogle gennemsigtige frugter med smilende ansigter, som vi blev inspireret af. Fonten hedder "KR happy fruit".

Efter lidt tids tænkning, fandt vi ud af, at vi ville farvelægge frugterne, og bruge dem som menuknapper på vores hjemmeside. Det fungerer rigtig fint. Det giver farve og glæde.

Vores font til vores tekst hedder "just another font". Den valgte vi fordi det er en fed skrift, som er er legende og barnlig.

Efterfølgende fandt vi ud af, at vi alligevel kunne bruge noget fra vores oprindelige idé. Frugt planeterne passer nemlig godt ind og understøtter vores science fiction tema.

Slogan:

Med æbler og pærer, vi leger og lærer

Vi er lidt i tvivl, om vi både vil skrive slogan på vores hjemmeside og på vores plakat, eller om det kun skal være på plakaten. Vi synes vores hjemmeside kommer til at blive lidt crowded og overfyldt med sloganet på hjemmesiden. Men alligevel synes vi også, at det skal være der!

Vi har nu slettet "vi ses til august" på vores forside og i stedet sat vores slogan ind på dets plads.









Ingen kommentarer:

Send en kommentar